Kleine beurt

KLEINE BEURT BIJ Vakgarage Boertien IN Hoogeveen

Bij Vakgarage Boertien wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiĆ«le punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

WANNEER IS UW AUTO TOE AAN EEN KLEINE BEURT?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiĆ«le regel kan Vakgarage Boertien niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Boertien VOORZIET U VAN ADVIES

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Hoogeveen altijd langs Vakgarage Boertien om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Hoogeveen? Kom dan langs Lindberghstraat 13 in Hoogeveen (Drenthe). Of neem contact op via mail info@vakgarageboertien.nl of bel naar (0528) 23 26 72.