Vakgarage Boertien; de thuishaven voor uw Tesla onderhoud! 

Wij begrijpen als geen ander dat u uw Tesla goed wilt onderhouden. Vakgarage Boertien is Tesla specialist. U kunt bij ons terecht voor al uw Tesla onderhoud, reparaties, banden en een check-up van uw Tesla. Als erkend Tesla specialist bieden wij een uitgebreid scala aan diensten, speciaal ontworpen om uw Tesla in optimale conditie te houden. Van periodiek onderhoud tot reparaties en het vervangen van banden, wij staan klaar om uw elektrische voertuig de zorg te geven die het verdient.

Deskundig onderhoud voor uw Tesla

Het onderhoud van een Tesla vereist een specifieke benadering die verschilt van traditionele benzineauto's. Bij Vakgarage Boertien snappen we de unieke behoeften van elektrische voertuigen en richten ons daarom op specifieke onderhoudspunten die van cruciaal belang zijn voor Tesla-eigenaren. Eén van de belangrijkste aspecten is bijvoorbeeld het accupakket, het kloppende hart van elke Tesla. Anders dan bij conventionele auto's, vereist het accupakket periodieke inspectie en onderhoud om optimale prestaties en levensduur te garanderen. 

Daarnaast is het koelsysteem van essentieel belang om de temperatuur van de batterijen te reguleren en oververhitting te voorkomen, wat een veelvoorkomend probleem kan zijn bij elektrische voertuigen. Onze deskundige monteurs zijn getraind om deze systemen grondig te controleren en te onderhouden, zodat uw Tesla altijd in topconditie blijft. 

Bovendien, vanwege het regeneratieve remsysteem van Tesla's, vereist het onderhoud van remmen een andere aanpak dan bij traditionele auto's, waarbij de focus ligt op het behouden van de efficiëntie van dit systeem. Bij Vakgarage Boertien streven we ernaar om Tesla-eigenaren gemoedsrust te bieden door te zorgen voor een professioneel onderhoud dat specifiek is afgestemd op de unieke kenmerken van hun elektrische voertuig.

Elke Tesla is uniek

Anders dan bij Tesla zelf, werken wij niet met een standaard all-inprijs voor onderhoudsbeurten, maar met een vanafprijs. Bij Vakgarage Boertien vinden we dat elke Tesla uniek is en specifieke aandacht vereist. Daarom bieden we een onderhoudsbeurt aan vanaf slechts € 119,95 voor de Model S, X en 3. Deze aanpak stelt ons in staat om nauwkeurig te controleren of alle systemen en onderdelen naar behoren functioneren, en om u precies die service te bieden die uw auto nodig heeft. Dit voorkomt onnodig onderhoud van onderdelen die nog goed zijn, of door u zelf al onderhouden/vervangen zijn.

Uitgebreide controle en transparantie

Onze onderhoudsbeurt omvat een grondige inspectie van uw Tesla, waarbij elk aspect van het voertuig zorgvuldig wordt gecontroleerd. Van de remmen en het remsysteem tot de accu, het onderstel, de ophanging en de verlichting, geen enkel detail blijft onopgemerkt. We kijken ook naar de staat van de banden, de vloeistoffen - inclusief het koelsysteem - de airco, de ruitenwissers en meer. Na deze controle ontvangt u een gedetailleerd rapport waarin de bevindingen worden beschreven.

Advies op maat en flexibiliteit

Op basis van onze bevindingen bieden we u een persoonlijk advies aan. Dit kan variëren van kleine aanpassingen tot meer uitgebreide reparaties of vervangingen. U ontvangt van ons een heldere offerte voor de geadviseerde werkzaamheden, zodat u volledig op de hoogte bent van de kosten. Bij Vakgarage Boertien streven we naar transparantie en klanttevredenheid, en daarom heeft u altijd de vrijheid om te beslissen welke werkzaamheden u wilt laten uitvoeren.

Behoud van fabrieksgarantie

Een belangrijk aspect van ons onderhoudsprogramma is dat uw fabrieksgarantie behouden blijft. Door te kiezen voor Vakgarage Boertien als uw Tesla specialist, kunt u erop vertrouwen dat uw auto wordt verzorgd volgens de hoogste standaarden, zonder afbreuk te doen aan de garantievoorwaarden.

Onderhoud van banden voor uw Tesla

Bij Vakgarage Boertien begrijpen we het belang van goed onderhoud aan de banden van uw Tesla. Net als bij traditionele auto's vormen de banden het enige contactpunt met de weg, wat betekent dat ze essentieel zijn voor uw veiligheid en rijcomfort. Onze gespecialiseerde monteurs staan klaar om uw Tesla van hoogwaardige banden te voorzien die voldoen aan de strenge eisen van elektrisch rijden. Of u nu op zoek bent naar zomerbanden, winterbanden of all-seasonbanden, wij bieden een breed assortiment aan opties die perfect passen bij uw Model S, X of 3. Bovendien zorgen we voor professionele montage en balancering, zodat u kunt genieten van een soepele en veilige rijervaring. Bij Vakgarage Boertien streven we naar maximale klanttevredenheid, daarom zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige bandenservice voor uw Tesla.

Neem contact op met Vakgarage Boertien

Of u nu behoefte heeft aan een routine-onderhoudsbeurt, reparaties of advies op maat voor uw Tesla, Vakgarage Boertien staat voor u klaar. Onze ervaren monteurs beschikken over de kennis en expertise om uw Tesla in topconditie te houden, zodat u kunt genieten van een veilige en comfortabele rijervaring. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze diensten. Bij Vakgarage Boertien bent u verzekerd van hoogwaardig onderhoud en uitstekende service voor uw Tesla in en rondom Hoogeveen