Onderhoud elektrische auto in Hoogeveen

Op zoek naar een garage waar u terechtkunt voor onderhoud aan uw elektrische of hybride auto? Dan bent u bij Vakgarage Boertien in Hoogeveen aan het juiste adres. Het onderhoud van een elektrische auto vereist een specifieke aanpak in vergelijking met een benzine- of dieselauto. Kies daarom voor Vakgarage Boertien. Naast het feit dat wij een universele garage zijn, hebben we ons ook gespecialiseerd in elektrisch en hybride onderhoud. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw elektrische auto in topconditie de weg op gaat.

Onderhoud van EV-auto's

Met de toename van verkochte elektrische en hybride auto's stijgt ook automatisch de vraag naar onderhoud aan dit soort voertuigen. Hoewel deze auto's aanzienlijk verschillen van traditionele voertuigen, ontkomen EV-auto's niet aan periodiek onderhoud en APK-keuringen. Een groot voordeel is dat elektrische auto's over het algemeen minder onderdelen hebben om te onderhouden, wat zowel in tijd als kosten kan schelen. Voor reparaties en onderhoud aan uw EV-auto bent u bij Vakgarage Boertien aan het juiste adres.

Is onderhoud van een elektrische auto goedkoper?

Over het algemeen zijn de onderhoudskosten van een volledig elektrische auto lager dan die van een auto met een verbrandingsmotor. Dit komt doordat een elektrische auto minder onderdelen heeft. Bovendien maken elektrische auto's gebruik van een regeneratief remsysteem, waardoor de remmen een langere levensduur hebben. Hierdoor slijten de remmen tot wel 50% minder snel. Ook is er bij elektrische auto's minder behoefte aan vloeistoffen, wat resulteert in lagere onderhoudskosten.

Afspraak maken voor elektrisch onderhoud

Wilt u met vertrouwen de weg op met uw EV-auto en is uw auto toe aan onderhoud? Dan bent u bij Vakgarage Boertien in Hoogeveen aan het juiste adres. Wij zorgen voor vakkundig onderhoud aan uw elektrische auto, zodat u zonder zorgen de weg op kunt. Maak een afspraak via de onderstaande knop.